Parfum dama Michael Kors Collection MK Gold Luxe Edition 50ml

Intruchiparea luxului, evocarea glamour-ului, un aur lichid, o esenta pura si luxurianta. Un parfum de dama MK rafinat, inaltator, captivant, atragator, somptuos, subtil si elegant ... fara ifose. Acest parfum caracterizeaza perfect ceea ce reprezinta Michael Kors in moda.

Parfum dama Michael Kors Collection MK Gold Luxe Edition 50ml. Colectiile Michael Kors de pantofi, imbracaminte, genti, parfumuri si ceasuri se adreseaza tuturor varstelor, nefiind de mirare ca sunt purtate de la vedete in devenire precum Hailee Steinfeld si pana la Bette Midler si Barbara Walters.

Intruchiparea luxului, evocarea glamour-ului, un aur lichid, o esenta pura si luxurianta. Un parfum de dama MK rafinat, inaltator, captivant, atragator, somptuos, subtil si elegant … fara ifose. Acest parfum caracterizeaza perfect ceea ce reprezinta Michael Kors in moda.

Michael Kors recunoscut drept un fashion designer al luxului, si-a atras o clientela selecta datorita articolelor sale de imbracaminte, incaltaminte, genti si accesorii (de la curele, bijuterii si ceasuri de mana pana la parfumuri), printre fanii celebrii ai casei de moda Michael Kors numarandu-se sotia presedintelui american Michella Obama (portretul oficial de la Casa Alba infatisand-o pe Michelle intr-o superba rochie de colectie), Angelina Jolie sau Gwyneth Paltrow. Michael Kors are o prezenta mediatica fantastica, avand aparitii in diverse show-uri de televiziune precum Project Runaway si reprezentand brandul american de fashion cel mai cautat pe internet.

Oprah, Jessica Alba, Michelle Obama, Heidi Klum, Zoe Saldana sunt doar cateva dintre vedetele  care poarta sau folosesc un accesoriu sau un parfum Michael Kors. Michael Kors si creatiile sale sunt in continuare in atentia fashionistelor de pretutindeni, chiar daca preturile medii la care se vand articolele acestui brand nu sunt la indemana oricui!

Parfumurile Michael Kors pot fi cumparate online in Romania de la magazinele B-Mall, magazin ce prin notorietatea sa iti ofera garantia originalului, si mai nou de la eMAG si elefant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare