Parfum Vera Wang Preppy Princess

Parfum Vera Wang Preppy Princess.  Cu parfumul Vera Wang Preppy Princess vei avea sentimentul ca esti o adevarata regina, nascuta doar pentru a conduce. Sticluta sub forma de inima, cu o coroana incrustata de mici pietricele asemanatoare cu perlele sofisticate. Parfumul este o editie limitata Eau de Toilette de 50 si 100ml. Vera Wang Preppy Princess a fost lansat in 2010.

Vera Wang Preppy Princess este un parfum de dama suculent si delicios, lemnos fructat, ce combina note de top de mandarine, mere rosii si fructe de padure, cu un miez floral de caprifoi si iasomie, plasate pe notele de baza senzuale de lemn si de apa de nuca de cocos.

Recunoscuta pentru abordarea sa nonsalanta asupra ideii de lux, creatiile Vera Wang se bucura de un design complex si de o atentie deosebita acordata detaliilor. Va veti indragosti de parfumurile de designer marca Vera Wang, parfumuri de dama moderne, feminine, cu arome romantice in pur stil couture.

Parfumurile de designer, create in parteneriat cu maiestri parfumieri precum Pascal Gaurin, Harry Fremont, Calice Becker, Jean-Claude Delville, Ilias Ermenidis, Firmenich, Stephen Nilsen si IFF: Be Jeweled, Be Jeweled Rouge, Flower Princess, Glam Princess, Look, Lovestruck, Lovestruck Floral Rush, Princess Pink, Princess Preppy, Princess, Night Princess, Princess Rock, Veil Sheer, Truly Pink Vera Wang si Vera Wang Anniversary.

Descopera esenta senzuala si atragatoare a parfumurilor autentice Vera Wang, parfumurile de designer. Parfumurile de dama marca Vera Wang pot fi cumparate online in Romania de la magazinele online B-Mall si amazon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare