Pix negru cu accesorii argintii, WATERMAN Charleston

Pix negru cu accesorii argintii, WATERMAN Charleston. Influentat de o capodopera WATERMAN din 1939, Waterman Charleston exprima nostalgie pentru trecut, constientizare a prezentului si o viziune pentru viitor. Elegant si frumos, stilul retro impreuna cu tehnologiile moderne il fac un instrument de scris pentru ziua de azi. Forma conica in negru clasic impreuna cu accesoriile aurii ofera un design si o experinta ce te poarta prin timp si spatiu.

Charleston este o viziune nostalgica a trecutului, dar perfecta pentru timpurile moderne. Stilul Art Deco aminteste de chic cocktailul secolului frumos al autografelor istorice si a stelelor de cinema tacute. Cu toate acestea, Waterman, ascunde in liniile sale aerodinamice cele mai noi tehnologii pentru o experienta buna a scrisului, ca nimeni altul. Cu acest instrument de scris Waterman de lux veti dansa pe fiecare pagina intr-o maniera autentic retro.

Istoria remarcabila WATERMAN arata misiunea neincetata catre inovatie, design si excelenta. Nivelul neegalat de calitate si imaginatie, delicatetea, originalitatea si senzualitatea instrumentelor de scris: stilouri, rollere sau pixuri WATERMAN au asigurat locul in inima elegantei si luxului Frantuzesc de peste 120 de ani. Prin mixul de metale pretioase, culori special si stilul vibrant personal, WATERMAN continua sa creeze cele mai elegante si inovatoare instrumente de scris din lume.

Mai multe detalii si pret actualizat gasiti la Depozitul de Papetarie, insa va recomandam sa aruncati o privire si pe amazon.com sau amazon.co.uk, de unde credem ca le puteti achizitiona la preturi mai mici, chiar daca intra in categoria de bijuterii si cadouri de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *