Pix negru cu accesorii argintii, WATERMAN Exception Slim

Din puritatea grafica a patratului, a aparut gama Exception de la WATERMAN. Prezenta puternica, finetea subtila si opulenta generoasa exprima carisma si eleganta incomparabila. Intrumentul radiaza un constrat luxos prin negrul lac si accesoriile contamporane placate cu argint.

Waterman Exception reprezintă un triumf tehnic al gandirii inovatoare de la Waterman. Prin combinarea creativitatii cu excelenta tehnica, Waterman a creat primul instrument de scris patrulater, care se potriveste perfect mainii datorita unui finisaj usor rotunjit ce iti va asigura placerea scrisului perfect.

Cu o „personalitate” scanteietoare si o forma surprinzatoare, patrata, Pixul Black Silver Exception Slim de la Waterman este accesoriul de prestigiu, fascinand pana in cel mai mic detaliu ce va individualizeaza fara gres tinuta si eleganta.

Gama purtand numele fondatorului companie include instrumente cu un design si o tehnologie de executie speciale. Daca adaugam la acestea si valoarea materialelor folosite – aur de 18K, alama si lacuri – obtinem acele instrumente de scris pretioase si exclusiviste ce pot conferi nota finala de distinctie oricarei tinute si personalitati.

Istoria remarcabila WATERMAN arata misiunea neincetata catre inovatie, design si excelenta. Nivelul neegalat de calitate si imaginatie, delicatetea, originalitatea si senzualitatea instrumentelor WATERMAN au asigurat locul in inima elegantei si luxului frantuzesc de peste 120 de ani. Prin mixul de metale pretioase, culori special si stilul vibrant personal, WATERMAN continua sa creeze cele mai elegante si inovatoare instrumente de scris din lume. Idei la 180 de grade, care schimba regulile si depasesc toate asteptarile.

Stiai ca un stilou Waterman a semnat abdicarea regelului Edward al optulea in 10 Decembrie 1936 si Tratatul de Pace de la Versailles 28 Iunie 1919?

Mai multe detalii si pret actualizat gasiti la Depozitul de Papetarie, insa va recomandam sa aruncati o privire si pe amazon.com sau amazon.co.uk, de unde credem ca le puteti achizitiona la preturi mai mici, chiar daca intra in categoria de bijuterii si cadouri de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *