Sacou dama Vivienne Westwood Boy Jacket Beige

Vivienne Westwood personifică originalitatea puternica a modei britanice. Explorarea continua a noilor trenduri din moda combinata cu reinterpretarea istoriei i-a cladit reputatia de cel mai important designer britanic ce se inspira din cultura urbana, contemporana, iar peste toate acestea, individualismul ei neobosit, dar deloc egocentrist, a cimentat reputatia ei ca fiind unul dintre designerii care reuseste sa isi exprime ideile, simturile, conceptele si crezul prin fiecare colectie.

poate fi cumparat in Romania doar de la B-Mall si My Closet.

Colectia de sacouri si jachete de dama purtand marca Vivienne Westwood din colectia Anglomania sau Red Label denota rebeliunea adolescentina a luxului printr-o decadenta vestimentara pozitiva. Spiritul rebel al primilor ani de libertate este reprezentativ pentru imbracamintea casual purtand eticheta Vivienne Westwood Anglomania. O colectie de sacouri de dama, desi retro sau vintage cum le spunem acum, dar totusi tinereasca si indrazneata, ce aduce un omagiu stilurilor iconice ale anilor 70 si 80, ale generatiei punk si rock. Si asta pentru ca asa cum afirma Vivienne Westwood de fiecare data cand alege influentele retro in moda, „Dacă puteți vedea trecutul, atunci veti putea crea un viitor captivant”.

Imprimeurile indraznete si croiala deosebita, iesita din comun, a colectilor Gold Label, Red Label sau Anglomania, reprezinta o adevarata pictograma britanica a ceea ce inseamna brandul exclusivist Vivienne Westwood in lumea fashionistelor, o lume plina de creativitate, stil si declaratii prin tinuta. O colectie de sacouri de dama in modele si culori nonconformiste, pline de imaginatie, in care carourile, sclipiciul, materialul englezesc si croiala asimetrica specifica stilului britanic vor atrage toate privirile.

Transforma-ti imaginea cu ajutorul entuziasmului si eleganta excesului englezesc, inspira-ti individualitatea cu afrodisiacul colectiei exclusiviste de sacouri Vivienne Westwood, o colectie deosebita, croita pentru a degaja o tentatie palpitanta, oriunde ai fi, zi sau seara, office la birou, eleganta la un restaurant sau casual cutreierand centrul vechi al oricarei metropole.

Si nu uita! „Ai parte de o viață mult mai buna dacă porti haine impresionante!” – Vivienne Westwood.

Vivienne Westwood Boy Jacket Beige .  B-Mall & My Closet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *