Serum Uriage Isofill Focus Rides intensive antirid mov 30ml

Uriage Aquaprecis Crema Confort Flacon 40 ml o crema cu o concentratie mare de minerale, activator al hidratarii. Minerale din apa termala Uriage sunt asociate cu osmoliti organici pentru a crea o hidratare dinamica. cAtiveaza mecanismele de hidratare celulara, le regleaza si prelungesc efectele sale durabile. Asigura un confort imediat si o hidratare pe masura. In plus pielea este protejata de agresiunile zilnice ale factorilor de mediu. Hidratarea este importanta pentru intregul organism, nu numai pentru piele. Daca ati vazut vreodata ce pateste un fruct sau o leguma lasata sa se usuce, la soare, probabil stiti cat de importanta este apa pentru mentinerea vietii. si contrar tuturor crezurilor, chiar si tenurile mixte/grase au nevoie de hidratare! Uriage Aquaprecis, prin interactiunea dintre sarurile minerale ale apei termale si aminoacizii selectionati pentru puterea ridicata de retentie a apei in celule, asigura hidratare optima, precisa si de lunga durata, chiar si in profunzime, prin activarea proceselor de hidratare cutanata. Aquaprecis crema confort 40ml – cu unt de karite, textura onctuoasa non-grasa, destinata pielii uscate, diminuand senzatia de disconfort in 28 de zile.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *