Stilou WATERMAN Edson Negru Diamant

Initial, acest stilou de lux a fost proiectat pentru a comemora memoria lui Lewis Edson Waterman, fondatorul Waterman Pens si a fost lansat pe piata la mijlocul anilor 1990. Waterman Edson este considerat stindardul modelelor Waterman, si este lesne de inteles de ce. Waterman Edson este disponibil in culori diferite precum verde smarald, black diamond, Ruby Red, albastru safir sau Boucheron, lansat in 1996 la pretul de pornire de 1500 de dolari americani.

Stiloul Waterman Edson este cel mai vandut stilou bijuterie, iar in perioadele de sarbatori precum Craciunul sau de Valentine`s Day acest produs devine foarte rar in rafturile magazinelor, fie ele si online. Stiloul de lux premium Waterman Edson are un look profesionist si arata fantastic intr-un smoching sau costum negru.

Simbolul elegantei si al puterii persuasive, designul fara timp al instrumentului Edson emana increderea si puterea fondatorului brandului, Lewis Edson Waterman. Practic, cu un flow continuu al cernelii chiar si la o altitunde mare, Edson reprezinta mai mult decat un instrument sau un nume, este o legenda. Prestigiul contemporan al intensei combinatii intre negrul metalic transparent combinat cu platina rara se unesc intr-un aranjament estetic extrem de sofisticat. Forma speciala pare a fi un miracol al designului si tehnologiei. Stiloul Waterman Edson Negru Diamant, in cateva cuvinte … aur solid de 18k placat cu rodiu.

Mai multe detalii si pret actualizat gasiti la Depozitul de Papetarie, insa va recomandam sa aruncati o privire si pe amazon.com sau amazon.co.uk, de unde credem ca le puteti achizitiona la preturi mai mici, chiar daca intra in categoria de bijuterii si cadouri de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *