Stilou de lux premium WATERMAN Elegance Black Gold

Stilou Waterman Elegance seria de stilouri bijuterii fine, o combinatie intre materiale nobile si maiestria bijutierilor. Un stilou de lux datorat varfului preciziei frantuzesti contemporane si prestigiului Waterman.

Rafinament si intensitate carismatica pentru a exprima luxul fara concesii. Eleganta este sinonim cu gratia si stilul, iar Waterman Elegance defineste perfect aceasta bijuterie. Gama Elegance combina materialele rare si maestria mestesugului intr-un instrument plin de personalitate, finisat cu gravuri expresive fara niciun fel de concesie.

Istoria remarcabila WATERMAN arata misiunea neincetata catre inovatie, design si excelenta. Nivelul neegalat de calitate si imaginatie, delicatetea, originalitatea si senzualitatea instrumentelor WATERMAN au asigurat locul in inima elegantei si luxului frantuzesc de peste 120 de ani.

Prin mixul de metale pretioase, culori special si stilul vibrant personal, WATERMAN continua sa creeze cele mai elegante si inovatoare instrumente de scris din lume. O bijuterie care sta in varful stilului contemporan francez.

Mai multe detalii si pret actualizat gasiti la Depozitul de Papetarie, insa va recomandam sa aruncati o privire si pe amazon.com sau amazon.co.uk, de unde credem ca le puteti achizitiona la preturi mai mici, chiar daca intra in categoria de bijuterii si cadouri de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *