Tenisi gri Converse Chuck Taylor AS Seasnl 1J794C

Tenisi gri Converse Chuck Taylor AS Seasnl 1J794C.  Daca iti doresti ceva simplu, care sa mearga in fiecare zi, Converse vine in ajutorul tau si iti propune o pereche de tenisi clasici. Fie ca esti pe teren sau doar explorezi orasul ai gasit ceea ce ti se potriveste. Foarte flexibili si cu o talpa rezistenta, sunt aliatul tau in orice situatie!

in 1908, Marquis Mills Converse, un respectat manager al unei firme producatoare de incaltaminte, a luat decizia de a-si deschide propria companie – Converse Rubber Shoe Company, in Malden, Massachusetts. Pana in 1915, Converse producea incaltaminte obisnuita, neiesind cu nimic in evidenta. in 1915 au inceput sa produca primul pantof sport, desenat special pentru tenis, iar in 1917 a inceput marea ascensiune, odata cu lansarea baschetilor “All Star”. Cand Chuck Taylor, un jucator important de baschet al anilor ’20 a semnat cu Converse pentru promovarea baschetilor in toata America, succesul a devenit inevitabil. in 1923 si-a adaugat semnatura pe seria All Star, si a continuat sa lucreze alaturi de Converse pana la moartea sa, in 1969.

De unde cumperi incaltaminte (si nu numai) marca Converse autentica, fara a iti face griji ca platesti un pret mare pentru un fake? Dacă aceasta pereche Tenisi gri Converse Chuck Taylor AS Seasnl 1J794C o puteti cumpara de la Originalsmai multe modele de tenisi si bascheti Converse, de dama sau barbatesti, din colectiile Chuck Taylor All Stars, Jack Purcell, CONS (Converse One Star) sau Star Player, puteti si gasi la magazinele online My Closet, La RedouteBoutique Mall si Otter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *