Parfum Nina Ricci Love in Paris Eau de Parfum 30ml

Exclusivista Nina Ricci PARFUMURI PARFUMURI Parfumuri Nina Ricci Parfum Nina Ricci Love in Paris Eau de Parfum 30ml
vezi in magazin 139.00 RON

Parfum Nina Ricci Love in Paris Eau de Parfum 30ml. Parfumul Love in Paris de Nina Ricci este un parfum care emana entuziasmul romantismului oferind un indiciu de spontaneitate. Nina Ricci Love in Paris este un minunat parfum romantic, pentru femei. Disponibil in trei variante de 30ml, 50ml si 100ml. Imagineaza-ti ca te plimbi prin Paris, cel mai romantic oras din lume, inima iti este plina de iubire, iar tu esti invaluita de incantatoarea esenta romantica Love in Paris de la Nina Ricci. In parfumul Love in Paris vei gasi iubire si romantism profund, fiind bazat pe atmosfera romantica a orasului iubirii. Combinatia tonurilor florale, fructate si lemnoase de trandafir, bujor, bergamota proaspata, anason, caisa, iasomie stralucitoare, lemn de santal, cedru, mosc si vanilie iti va oferi un parfum minunat, romantic, perfect pentru seri magice, dar la fel de potrivit si de-a lungul zilei, la birou. Poarta parfumul Nina Ricci Love in Paris cu incredere, vei primi mii de complimente din partea barbatilor, pentru ca datorita esentei Love in Paris, vei fi tot timpul in centru atentiei. Mai multe parfumuri originale de dama marca Nina Ricci, si nu numai, gasiti la cele mai bune preturi in oferta magazinelor online eMAG, elefantB-Mall si Original Sin. Parfumurile pentru femei Nina Ricci sunt sinonimul elegantei si al femininatii irezistibile. Brand-ul Nina Ricci s-a nascut din pasiunea unei femei exceptionale. S-a remarcat in lumea modei si a parfumurilor datorita produselor foarte feminine, pline de romantism si rafinament. Nascuta la Torino in Italia anului 1883, Nina Ricci a inceput ca ucenic a unui croitor de rochii la varsta de 14 ani, in Paris. La varsta de 18 ani crea si vindea propriile creatii altor case de moda. Chiar si dupa 40 de ani de la disparitia creatoarei, Nina Ricci se bucura de o mare popularitate in randul clientelor ce apreciaza si isi permit sa achizitioneze produse de lux. Pasiunea ei pentru rafinamentul parizian, alaturi de ideea ca frumusetea unei femei se naste din miile de fatete ale personalitatii sale, au fost sursa de inspiratie pentru colectia de parfumuri.

Parfumurile Nina Ricci

Parfumurile Nina Ricci sunt un basm modern, create pentru femeile in cautare de surpriza si fantezie reprezinta o oportunitate perfecta pentru incantarea si feminitatea pe care le degaja. Parfumurile Nina Ricci de dama: Nina Ricci Nina, Nina Ricci Premier Jour, Ricci Ricci, Nina L'Eau, Nina L'Elixir, La Tentation de Nina etc.

Parfumurile pentru femei Nina Ricci includ Farouche, Deci Dela - "parfumul celor cinci simturi" si Nina Ricci's l'Air du Temps, o creatie postbelica datand din 1949, fiind recomandat drept unul dintre cele mai bine vadute parfumuri din lume. Parfumurile Premier Jour si Love In Paris sunt si ele licentiate sub numele Nina Ricci. Parfumurile si apa de toaleta Ricci sunt cunoscute pentru designul unic al sticlutelor, asa cum este cea a parfumului "Nina by Nina Ricci", care este inbuteliat intr-un mar de cristal viu colorat. Clasicul Nina Ricci L'Air du Temps sau noul Nina Nina Ricci L'Elixir alaturi de colectia Love in Paris fiind parfumurile mai  accesibile din punct de vedere al pretului, parfumuri ce trebuie sa faca parte din colectia fiecarei femei. Mai multe parfumuri originale de dama marca Nina Ricci, si nu numai, gasiti la cele mai bune preturi in oferta magazinelor online eMAGelefantB-Mall si Original Sin.