Boucheron Pour Femme Eau Legere 2006 EDT 100ml

P

Boucheron Eau Legere (2006) utilizeaza aceeasi paleta aromatica precum primul parfum creat de Alain Boucheron in anul 1988, fiind de fapt o reeditare a acestuia, oferindu-i insa o aura mai calma si mai putin aspra, fiind un parfum de vara recomandat pentru doamne mai degraba pentru doamnele mai pretentioase.

Boucheron Eau Legere de Boucheron este un parfum floral pentru femei, lansat in anul 2006. Notele de varf sunt de portocala, mandarina si bergamota, notele de mijloc apartin delicatei zambile, iar notele de baza sunt de mosc si vanilie, pentru o dulce persistenta. Lansat in editie limitata Boucheron Pour Femme Eau Legere iti va invalui simturile intr-o aroma captivanta semi-floral orientala.

Acest parfum bijuterie se prezinta intr-o sticla de culoare albastru electric, cu un design premiat, sub forma de inel, simbolul iubirii.

De peste 150 de ani, Boucheron este un maestru al pietrelor pretioase, al bijuteriilor, ceasurilor de lux si al parfumurilor. Fermi în angajamentul sau de maiestrie atemporala, Boucheron este intotdeauna in pas cu miscarile artei si modei.

Parfumuri BOUCHERON in oferta:

eMAG | Esteto B-Mall | evomag elefant |

De cand a fost infiintata in 1858, Boucheron a fost un pionier Art Nouveau, iar cum moda si stilul evolueaza de-a lungul deceniilor, influentele cubismului, al baletului rus, Art Deco si Africain, Pop Art si-au pus amprenta pe colectia Boucheron linile de bijuterii si ceasuri inspirandu-se din acestea.

In ceea ce priveste parfumurile, Boucheron isi respecta traditia de a lansa parfumuri de lux, inspirate din maiestria bijuteriilor sale. De altfel, parfumurile Boucheron reprezinta acea veriga lipsa, abstracta, dintre bijuterii si parfumuri, create de renumiti parfumieri precum Ursula Wandel, Francis Deleamont, Jean-Pierre Bethouart, Jacques Cavallier, Sophia Grojsman, Jean-Pierre Mary, Carlos Benaim, Veronique Nyberg, Annick Menardo, Nathalie Lorson, Anne Flipo, Dominique Ropion si Olivier Cresp .

O gama variata de parfumuri de dama, inclusiv Boucheron Pour Femme Eau Legere 2006 EDT 100ml, pot fi comandate online de la Esteto & B-Mall si mai nou de la evomag, elefant si eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare