Parfum Boucheron Pour Femme EDT 50ml

P

Parfum Boucheron Pour Femme Eau de Toilette 50ml. Boucheron Pour Femme este un simbol al splendorii, al traditiei si elegantei, un parfum floral oriental clasic . Designerii Boucheron au creat acest parfum elegant in anul 1988 si a fost inspirat de arta bijutierilor parizieni din Place Vendome.

Parfumul Boucheron Pour Femme in ambele variante EDP si EDT au sticluta de prezentare in forma de inel, amprentand exclusivismul bijuteriilor renumite create de casa de moda Boucheron si asupra acestei linii de parfum. Notele de baza sunt floral – fructate dulci , cu note picante de busuioc si muscate amarui, aroma ce primeste un pic din intensitatea ylang – ylang -ului, a tuberozei, narcisei, florii de portocal marocan si a iasomiei . Baza parfumului, este opulenta si eleganta, de altfel ca intreaga compozitie, si cuprinde zibeta , benzoin , note lemnoase, boabe de tonka, vanilie indiana, muschi de stejar , ambra si mosc.

Parfumul a fost creat de c?tre Francis Deleamont si Jean – Pierre Bethouart in anul 1989 si este ceea ce numim o metamorfoza a bijuteriilor in sticlute de parfum.

De peste 150 de ani, Boucheron este un maestru al pietrelor pretioase, al bijuteriilor, ceasurilor de lux si al parfumurilor. Fermi în angajamentul sau de maiestrie atemporala, Boucheron este intotdeauna in pas cu miscarile artei si modei.

Parfumuri BOUCHERON in oferta:

eMAG | Esteto B-Mall | evomag elefant |

De cand a fost infiintata in 1858, Boucheron a fost un pionier Art Nouveau, iar cum moda si stilul evolueaza de-a lungul deceniilor, influentele cubismului, al baletului rus, Art Deco si Africain, Pop Art si-au pus amprenta pe colectia Boucheron linile de bijuterii si ceasuri inspirandu-se din acestea.

In ceea ce priveste parfumurile, Boucheron isi respecta traditia de a lansa parfumuri de lux, inspirate din maiestria bijuteriilor sale. De altfel, parfumurile Boucheron reprezinta acea veriga lipsa, abstracta, dintre bijuterii si parfumuri, create de renumiti parfumieri precum Ursula Wandel, Francis Deleamont, Jean-Pierre Bethouart, Jacques Cavallier, Sophia Grojsman, Jean-Pierre Mary, Carlos Benaim, Veronique Nyberg, Annick Menardo, Nathalie Lorson, Anne Flipo, Dominique Ropion si Olivier Cresp .

O gama variata de parfumuri de dama, inclusiv Parfum Boucheron Pour Femme EDT 50ml, pot fi comandate online de la Esteto & B-Mall si mai nou de la evomag, elefant si eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare