Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette Edt 65ml + 15ml Edt 65ml

Parfumul de dama al designerui Bvlgari, Alberto Morillas, nu a trecut cu vederea niciun detaliu cand a creat Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette, un parfum curat, inspirat de luminiscenta si perfectiunea cristalului. Un amestec de fructe exotice si note lemnoase, inclusiv pere Nashi si bambus, acesta a fost un parfum bestseller in Asia inca de la debutul sau din 2005, iar acum creaza adepte si in emisfera vestica. Sticla circulara cu o forma unica ti se va deschide spre a oferi vanitate personalitatii de vedeta. Un parfum spumant, recomandat daca iti doresti un parfum deosebit de fresh. Disponibil in varianta Eau de Toillete EDT de 65ml + 15ml.

Modernitatea si senzualitatea acestui parfum este evocata de amestecul notelor de lacramioara, iasomie Sambac, mosc si lemn vibrant.

Primul parfum creat de casa Bvlgari a fost lansat in 1992, imediat urmat de alte zece parfumuri de succes. In 1993, Bvlgari a pus bazele unei linii separate destinata in exclusivitate designului de parfumuri de lux. Bvlgari Parfums este o companie independenta cu sediul in Elvetia. Parfumurile Bvlgari capteaza esenta rafinamentului, luxului si elegantei. Clasice sau contemporane, mereu elegante, mereu sofisticate, parfumurile Bvlgari se adreseaza barbatilor puternici si femeilor rafinate, exigente, seducatoare. Alegeti imbratisarea irezistibila a aromelor intrigante semnate Bvlgari.

Invaluiti-va in armonie si savurati tentatia seducatoare purtata pe aripile vantului de aromele unice ale casei Bvlgari. Pe nesimtite, ziua se va transforma in noapte, iar eleganta in spirit seducator. Alegeti parfumurile si produsele de ingrijire de lux semnate Bvlgari.

Bvlgari este unul dintre brandurile preferate ale femeilor tinere si energice, atunci cand vine vorba de bijuterii sau de parfumuri. Vei iubi totul la Bvlgari, traditia, conceptul modalitatea inteligenta de a isi construi si conserva imaginea si firma unui brand de lux, exclusivist. Parfumurile Bvlgari sunt cunoscute nu numai aromele sale rafinate, ce au castigat popularitate si incredere in intreaga lume, dar si pentru designul lor unic, inspirate de bijuteriile de lux.

Poti cumpara Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette Edt 65ml + 15ml Edt 65ml original, la pretul de 269.00 RON (pretul de lista poate varia in functie de campaniile de reduceri) de la magazinul online Esteto. O gama mai variata de parfumuri de dama originale, autentice Bvlgari, le gasiti si la magazinele online B-MallElefant si eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *