Parfum Bvlgari Jasmin Noir Eau de Toilette 100ml

Intunecat si misterios Bvlgari Jasmin Noir, seduce cu acorduri dulci si cochete ascunse in spatele unei sticle elegante de culoare neagra, incoronata cu o coroana aurita. Frumusetea sticlei este reflectia bijuteriilor de lux marca Bvlgari. O reinterpretare mai usoara a unui parfum elegant bazat pe iasomie neagra, un parfum ce poate fi purtat toata ziua, zi de zi.

Componenta acestui parfum vibrant, aerisit si proaspat al casei Bvlgari se deschide cu arome pe baza de plante luminoase si stralucitoare, impreuna cu arome delicate de flori de lotus Inima parfumului are note discrete si foarte senzuale de iasomie Sambac, cu arome usoare florale de citrice precum floarea de portocal . Moscul alb senzual creeaza o baza care dureaza si care imbogateste acest parfum intrigant Jasmin Noir EDT.

Primul parfum creat de casa Bvlgari a fost lansat in 1992, imediat urmat de alte zece parfumuri de succes. In 1993, Bvlgari a pus bazele unei linii separate destinata in exclusivitate designului de parfumuri de lux. Bvlgari Parfums este o companie independenta cu sediul in Elvetia. Parfumurile Bvlgari capteaza esenta rafinamentului, luxului si elegantei. Clasice sau contemporane, mereu elegante, mereu sofisticate, parfumurile Bvlgari se adreseaza barbatilor puternici si femeilor rafinate, exigente, seducatoare. Alegeti imbratisarea irezistibila a aromelor intrigante semnate Bvlgari.

Invaluiti-va in armonie si savurati tentatia seducatoare purtata pe aripile vantului de aromele unice ale casei Bvlgari. Pe nesimtite, ziua se va transforma in noapte, iar eleganta in spirit seducator. Alegeti parfumurile si produsele de ingrijire de lux semnate Bvlgari.

Bvlgari este unul dintre brandurile preferate ale femeilor tinere si energice, atunci cand vine vorba de bijuterii sau de parfumuri. Vei iubi totul la Bvlgari, traditia, conceptul modalitatea inteligenta de a isi construi si conserva imaginea si firma unui brand de lux, exclusivist. Parfumurile Bvlgari sunt cunoscute nu numai aromele sale rafinate, ce au castigat popularitate si incredere in intreaga lume, dar si pentru designul lor unic, inspirate de bijuteriile de lux.

Poti cumpara Parfum Bvlgari Jasmin Noir Eau de Toilette 100ml original, la pretul de 259.00 RON (pretul de lista poate varia in functie de campaniile de reduceri) de la magazinul online Esteto. O gama mai variata de parfumuri de dama originale, autentice Bvlgari, le gasiti si la magazinele online B-MallElefant si eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *