Parfum Bvlgari Omnia Amethyste Eau de Toilette 65ml Tester

Parfum Bvlgari Omnia Amethyste Eau de Toilette 65ml Tester. Bvlgari prezinta un nou parfum floral inspirat pretiosul ametist: Esenta Omnia Amethyste este la fel de pretioasa si delicat precum mirosul irisului crescut intr-o gradina mangaita de roua diminetii. Un parfum elegant si rafinat, Omnia Amethyste de la Bvlgari este dedicat tinerei femei care se exprima prin intermediul unui parfum proaspat.

Parfumul Bvlgari Omnia Amethyste reflecta o combinatie de note pure si autentice in timp ce ametistul, simbol al echilibrului, evoca spiritul nobil plin de har si de armonie. Feminitatea puternica a acestui parfum de dama se manifesta prin senzualitatea discreta a irisului, trandafirului bulgaresc si a grapefruitului roz. Inspirat de opulenta ametistului, acest parfum cu siguranta va atrage orice exclusivista.

Primul parfum creat de casa Bvlgari a fost lansat in 1992, imediat urmat de alte zece parfumuri de succes. In 1993, Bvlgari a pus bazele unei linii separate destinata in exclusivitate designului de parfumuri de lux. Bvlgari Parfums este o companie independenta cu sediul in Elvetia. Parfumurile Bvlgari capteaza esenta rafinamentului, luxului si elegantei. Clasice sau contemporane, mereu elegante, mereu sofisticate, parfumurile Bvlgari se adreseaza barbatilor puternici si femeilor rafinate, exigente, seducatoare. Alegeti imbratisarea irezistibila a aromelor intrigante semnate Bvlgari.

Invaluiti-va in armonie si savurati tentatia seducatoare purtata pe aripile vantului de aromele unice ale casei Bvlgari. Pe nesimtite, ziua se va transforma in noapte, iar eleganta in spirit seducator. Alegeti parfumurile si produsele de ingrijire de lux semnate Bvlgari.

Bvlgari este unul dintre brandurile preferate ale femeilor tinere si energice, atunci cand vine vorba de bijuterii sau de parfumuri. Vei iubi totul la Bvlgari, traditia, conceptul modalitatea inteligenta de a isi construi si conserva imaginea si firma unui brand de lux, exclusivist. Parfumurile Bvlgari sunt cunoscute nu numai aromele sale rafinate, ce au castigat popularitate si incredere in intreaga lume, dar si pentru designul lor unic, inspirate de bijuteriile de lux.

Poti cumpara Parfum Bvlgari Omnia Amethyste Eau de Toilette 65ml Tester original, la pretul de 199.00 RON (pretul de lista poate varia in functie de campaniile de reduceri) de la magazinul online Esteto. O gama mai variata de parfumuri de dama originale, autentice Bvlgari, le gasiti si la magazinele online B-MallElefant si eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *