Crema Uriage Bariederm unguent reparator fisuri 40ml

Uriage Bariederm Fissures Crema 40 g, Crema Bariera Dermite de Contact – balsam reparator special conceput pentru zonele fisurate, crapate, hiperkeratozice. Contine 2 polimeri: pirolidona si fosforilcona, D panthenol si apa termala Uriage. Se aplica 1-2 ori pe zi pe zonele fisurate.

Uriage Bariederm Fissures Crema 40 g, este primul unguent „bariera” care contine Poly-2P: un brevet exclusiv creat splecial de Laboratoires Dermatologiques d’Uriage, combinatia a doi polimeri rezultati in patru proprietati. Unguent care izoleaza, repara si catifeleaza fisurile recente si pe cele vechi. Aplicare: Aplicarea produsului cu ajutorul unei spatule pentru a asigura acoperirea completa a fisurii. Se repeta aplicarea de cate ori este necesar, de regula de 2 ori pe zi.

Exista anumite produse cosmetice de care, pur si simplu, te indragostesti. Astfel de cosmetice sunt cele de la Uriage. Foloseste produsele dermatocosmetice daca vrei sa iti ingrijesti corpul cu produse ce respecta cele mai exigente standarde de etica dermatologica si simtiti ca aveti nevoie de mai multa hidratare, protectie, saruri si minerale.

Produsele de infrumusetare si ingrijire de la Laboratoires Dermatologique Uriage, le puteti cumpara la preturi mai mici decat in farmacii la magazinul online Senso Days (preturi cu 20% mai mici decat pretul recomandat in farmacii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *