Pix WATERMAN Elegance Black Silver

Istoria remarcabila WATERMAN arata misiunea neincetata catre inovatie, design si excelenta. Nivelul neegalat de calitate si imaginatie, delicatetea, originalitatea si senzualitatea instrumentelor WATERMAN au asigurat locul in inima elegantei si luxului frantuzesc de peste 120 de ani. Prin combinatia armonioasa de metale pretioase, culori speciale si stilul vibrant personal, WATERMAN continua sa creeze cele mai elegante si inovatoare instrumente de scris din lume.

Waterman Elegance seria de stilouri, pixuri si rolloere, adevarate bijuterii fine, o combinatie intre materiale nobile si maiestria bijutierilor. Un pix de lux (vai dar cat de trivial suna in limba romana) datorat varfului preciziei frantuzesti contemporane si prestigiului Waterman.

Bijuterii care stau in varful stilului contemporan francez. instrumentele de scris premium Waterman din Gama Elegance combina materialele rare si maestria mestesugului intr-un instrument plin de personalitate, finisate cu gravuri expresive fara niciun fel de concesie.

Rafinamentul generos este oferit de lacul negru in combinatie cu accesoriile placate cu argint stralucitor. In centrul atentiei se afla gravurile liniate, un detaliu exclusivist creat prin procesele folosite la bijuterii.

Mai multe detalii si pret actualizat gasiti la Depozitul de Papetarie, insa va recomandam sa aruncati o privire si pe amazon.com sau amazon.co.uk, de unde credem ca le puteti achizitiona la preturi mai mici, chiar daca intra in categoria de bijuterii si cadouri de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *