Roller negru cu accesorii aurii, WATERMAN Exception Ideal

Seria de stilouri, pixuri si rollere de lux Waterman Exception Slim, cu acelasi rafinament atemporal inovator precum cele din seria mama Exception, subliniaza contrastele uimitoare de metale prețioase cu lacuri în culori diferite: negru profund, zmeura roz sau albastrul iridiu. O alianță sublima de eleganta si seductie …

Cu o „personalitate” scanteietoare si o forma surprinzatoare, patrata, Rollerul negru cu accesorii aurii Exception Slim de la Waterman este accesoriul de prestigiu, fascinand pana in cel mai mic detaliu ce va individualizeaza fara gres tinuta si eleganta.

Gama purtand numele fondatorului companiei include instrumente cu un design si o tehnologie de executie speciala. Daca adaugam la acestea si valoarea materialelor folosite – aur de 18K, alama si lacuri – obtinem acele instrumente de scris pretioase si exclusiviste ce pot conferi nota finala de distinctie oricarei tinute si personalitati.

Istoria remarcabila WATERMAN arata misiunea neincetata catre inovatie, design si excelenta. Nivelul neegalat de calitate si imaginatie, delicatetea, originalitatea si senzualitatea instrumentelor WATERMAN au asigurat locul in inima elegantei si luxului frantuzesc de peste 120 de ani.

Prin combinatia armonioasa de metale pretioase, culori speciale si stilul vibrant personal, WATERMAN continua sa creeze cele mai elegante si inovatoare instrumente de scris din lume. Idei la 180 de grade, care schimba regulile si sunt dincolo de asteptari.

Din puritatea grafica a patratului, a aparut gama Exception de la WATERMAN. Prezenta puternica, finetea subtila si opulenta generoasa exprima carisma si eleganta incomparabila. Instrumentul are un impact puternic si o aura clasica datorita negrului lac in combinatie cu accesoriile placate cu aur.

Mai multe detalii si pret actualizat gasiti la Depozitul de Papetarie, insa va recomandam sa aruncati o privire si pe amazon.com sau amazon.co.uk, de unde credem ca le puteti achizitiona la preturi mai mici, chiar daca intra in categoria de bijuterii si cadouri de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *