Stilou negru cu accesorii argintii, WATERMAN Exception Slim

Cu o „personalitate” scanteietoare si o forma surprinzatoare, patrata, Stiloul Dark Silver Exception Slim de la Waterman este accesoriul de prestigiu, fascinand pana in cel mai mic detaliu ce va individualizeaza fara gres tinuta si eleganta.

Istoria remarcabila WATERMAN arata misiunea neincetata catre inovatie, design si excelenta. Nivelul neegalat de calitate si imaginatie, delicatetea, originalitatea si senzualitatea instrumentelor WATERMAN au asigurat locul in inima elegantei si luxului frantuzesc de peste 120 de ani.

Prin mixul de metale pretioase, culori speciale si stilul vibrant personal, WATERMAN continua sa creeze cele mai elegante si inovatoare instrumente de scris din lume. Idei la 180 de grade, care schimba regulile si depasesc toate asteptarile. Din puritatea grafica a patratului, a aparut gama Exception de la WATERMAN.

Prezenta puternica, finetea subtila si opulenta generoasa exprima carisma si eleganta incomparabila. Penita stiloului poarta expresia moderna specifica WATERMAN, printr-un aur solid de 18K placata si gravata cu rodiu. Instrumentul are un impact puternic si o aura clasica datorita negrului lac in combinatie cu accesoriile placate cu aur.

Mai multe detalii si pret actualizat gasiti la Depozitul de Papetarie, insa va recomandam sa aruncati o privire si pe amazon.com sau amazon.co.uk, de unde credem ca le puteti achizitiona la preturi mai mici, chiar daca intra in categoria de bijuterii si cadouri de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *