Stilou WATERMAN Elegance Negru Silver

Stilou premium WATERMAN Elegance Negru Silver. Istoria remarcabila WATERMAN arata misiunea neincetata catre inovatie, design si excelenta. Nivelul neegalat de calitate si imaginatie, delicatetea, originalitatea si senzualitatea instrumentelor WATERMAN au asigurat locul in inima elegantei si luxului frantuzesc de peste 120 de ani.

Prin mixul de metale pretioase, culori special si stilul vibrant personal, WATERMAN continua sa creeze cele mai elegante si inovatoare instrumente de scris din lume.

O bijuterie care sta in varful stilului contemporan francez. Gama Elegance combina materialele rare si maestria mestesugului intr-un instrument plin de personalitate, finisatecu gravuri expresive fara niciun fel de concesie.

Rafinamentul generos al stiloului premium Waterman Elegance Black Silver este oferit de lacul negru in combinatie cu accesoriile placate cu argint stralucitor. In centrul atentiei se afla gravurile liniate, un detaliu exclusivist creat prin procesele folosite la bijuterii. Penita din aur de 18K placata cu rodiu stralucitor in doua culori este decorata in tema instrumentului, comepletand aspectul rafinat.

Mai multe detalii si pret actualizat gasiti la Depozitul de Papetarie, insa va recomandam sa aruncati o privire si pe amazon.com sau amazon.co.uk, de unde credem ca le puteti achizitiona la preturi mai mici, chiar daca intra in categoria de bijuterii si cadouri de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *