Stilou WATERMAN Elegance Ivory

Cadouri de lux Stilou WATERMAN Elegance Ivory

Waterman Elegance seria de stilouri bijuterii fine, o combinatie intre materiale nobile si maiestria bijutierilor. Waterman Elegance Ivory, un stilou de lux datorat varfului preciziei frantuzesti contemporane si prestigiului Waterman. De inspiratie Art Deco, dovada fara cusur a maiestriei tipic frantuzesti a prefacerii metalului in podoaba, aceste instrumente – bijuterie sunt o expresie perfecta a rafinamentului si luxului.

Rafinament si intensitate carismatica pentru a exprima luxul fara concesii. Eleganta este sinonim cu gratia si stilul, iar Waterman Elegance Ivory defineste perfect aceasta bijuterie. Introdus in 2009 si modelat dupa linia de stilouri a anilor 1900, eleganta fildesului, linile rotunjite si formele cilindrice definitiveaza aspectul luxului in acest model sofisticat.

Cu finisaj de fildes si aur de 23K acest stilou de lux este cu adevarat special. Gama Elegance combina materialele rare si maestria mestesugului intr-un instrument plin de personalitate, finisat cu gravuri expresive fara niciun fel de concesie.

Feminitatea generoasa este oferita de lacul negru in combinatie cu accesoriile placate cu aur de 23K. In centrul atentiei se afla gravurile cu flori, un detaliu exclusivist creat prin procesele folosite la bijuterii. Penita din aur de 18k placata cu rodiu stralucitor in doua culori este decorata in tema instrumentului, comepletand aspectul feminin.

WATERMAN arata misiunea neincetata catre inovatie, design si excelenta. Nivelul neegalat de calitate si imaginatie, delicatetea, originalitatea si senzualitatea instrumentelor WATERMAN au asigurat locul in inima elegantei si luxului frantuzesc de peste 120 de ani.

Prin mixul de metale pretioase, culori special si stilul vibrant personal, WATERMAN continua sa creeze cele mai elegante si inovatoare instrumente de scris din lume. O bijuterie care sta in varful stilului contemporan francez.

Mai multe detalii si pret actualizat gasiti la Depozitul de Papetarie, insa va recomandam sa aruncati o privire si pe amazon.com sau amazon.co.uk, de unde credem ca le puteti achizitiona la preturi mai mici, chiar daca intra in categoria de bijuterii si cadouri de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare